Je bekijkt nu Originele cadeaus voor de bruiloft van vrienden

Originele cadeaus voor de bruiloft van vrienden

  • Leestijd:7 minuten gelezen
  • Bericht auteur:
  • Laatste wijziging in bericht:24 maart 2024

Gefeliciteerd! Je beste vrienden gaan trouwen, en dat betekent dat je een speciaal cadeau wilt geven om hun grote dag te vieren. Begrijpelijk, want een origineel cadeau kan de bruiloft nog gedenkwaardiger maken. Dus, laten we eens kijken naar leuke en creatieve cadeau ideeën voor de bruiloft van vrienden om ze te verrassen! We zullen ook bespreken waarom het zo belangrijk is om iets unieks te geven. Klaar om wat inspiratie op te doen? Laten we beginnen!

Onze tip!

poster van sterrenhemel wedding day

Laat een sterrenkaart maken die de exacte stand van de sterren toont op hun trouwdag en op de locatie van hun bruiloft. Het is een romantisch én symbolisch geschenk.

poster van sterrenhemel wedding day

Onze tip!

Laat een sterrenkaart maken die de exacte stand van de sterren toont op hun trouwdag en op de locatie van hun bruiloft. Het is een romantisch en symbolisch geschenk.

Hoe kies je het juiste cadeau voor de bruiloft van jouw vrienden?

Het kiezen van het perfecte cadeau voor de bruiloft van je vrienden. Waar begin je? We helpen je graag op weg met onderstaande tips!

Denk aan hun interesses

Wat doen je vrienden graag in hun vrije tijd? Zijn ze avontuurlijke zielen, creatieve geesten, of misschien echte foodies? Het cadeau kan aansluiten bij hun passies en wat ze leuk vinden om te doen.

Budget

Bedenk hoeveel je wilt uitgeven. Er zijn geweldige cadeaus in elke prijsklasse, dus je hoeft geen fortuin uit te geven. Wil je toch liever een groot of duur cadeau geven? Vraag eens rond bij andere vrienden of ze het leuk zouden vinden om gezamenlijk een cadeau te geven.

Maak het persoonlijk

Hoe persoonlijker, hoe beter. Voeg iets toe dat een herinnering aan jullie vriendschap weergeeft. Iets met foto’s van jullie samen of herinneringen aan leuke dingen die jullie samen hebben gedaan.

Vraag om advies

Als je twijfelt, aarzel dan niet om gemeenschappelijke vrienden of familie om advies te vragen. Ze kennen het bruidspaar vaak ook goed en kunnen waardevolle tips geven.

Originele cadeau ideeën voor de bruiloft van vrienden

Op zoek naar concrete cadeau ideeën voor de bruiloft jouw vrienden? Bekijk onze lijst met opties hieronder:

Gepersonaliseerd fotoboek

Verzamel herinneringen van jullie vriendschap in een prachtig fotoboek. Voeg foto’s, lieve berichten en anekdotes toe om hun liefdesverhaal te eren.

Een romantische getaway

Trakteer het bruidspaar op een weekendje weg naar een romantische bestemming. Of het nu een knusse blokhut in de bergen is of een strandhuis aan de kust.

Gepersonaliseerde cadeautjes

Laat iets speciaals maken, zoals gepersonaliseerde wijnglazen met hun namen erin gegraveerd. Tip: voor een extra feestelijk tintje kan je ook kiezen voor gegraveerde champagneglazen mét natuurlijk een fles erbij.

Een kunstwerk met hun namen en trouwdatum kan ook een prachtige herinnering zijn aan de dag. Kies voor een groot kunstwerk voor in de woonkamer of juist een klein lijstje voor in bijvoorbeeld de slaapkamer. Is het paar wel fan van kunst, maar minder van gepersonaliseerde items? Geef hen bijvoorbeeld een waardebon van onterfdgoed.nl cadeau. Zo kunnen ze zelf kunst uitzoeken dat echt bij hen past!

Overige leuke cadeaus voor hun bruiloft

Liever het over een andere boeg gooien? We hebben nog een aantal extra ideetjes voor je op een rijtje gezet!

Personalisatie en betekenis aan een cadeau voor hun bruiloft

Eén van de meest waardevolle aspecten van een cadeau is de persoonlijke touch! Het is het extra beetje liefde en aandacht dat je in het cadeau stopt, wat het nog een beetje bijzonderder maakt. Denk aan het graveren van hun initialen op een sieraden, een borrelplank, of een glazen vaas. Voeg de trouwdatum toe aan het cadeau, of schrijf een handgeschreven brief met je felicitaties en goede wensen.

Veelgestelde vragen over cadeau voor bruiloft van vrienden

Wat geef je vrienden op een bruiloft?

Op de bruiloft van je vrienden wil je een cadeau geven dat echt speciaal is. Denk aan gepersonaliseerde spullen zoals gegraveerde glazen of een mooie fotolijst met jullie foto erin. Geld geven, een uitje regelen of bijdragen aan hun huwelijksreis zijn ook altijd goede ideeën!

Wat nemen gasten mee naar bruiloft?

Gasten nemen vaak cadeaus mee naar een bruiloft om het bruidspaar te feliciteren. Populaire geschenken zijn een envelopje met geld, persoonlijke cadeaus zoals fotolijsten, of ervaringscadeaus zoals dinerbonnen. Het belangrijkste is om iets te geven waarvan je weet dat het bruidspaar er blij mee zal zijn!

Hoeveel geld geef je op een bruiloft als stel?

Als stel kun je overwegen om een bedrag te geven dat past bij jullie relatie met het bruidspaar en jullie financiële situatie. Over het algemeen is een bedrag tussen de 50 en 100 euro per persoon gebruikelijk.

Zijn er ervaringscadeaus die perfect zijn voor vrienden die gaan trouwen?

Absoluut! Er zijn tal van ervaringscadeaus die perfect zijn voor vrienden die gaan trouwen. Denk bijvoorbeeld aan een romantisch diner voor twee in een chique restaurant, een weekendje weg naar een idyllische bestemming, een avontuurlijke activiteit zoals ballonvaren of een wijnproeverij, of een ontspannende spa-dag voor het paar om samen te genieten na de bruiloft.

Zijn er cadeaus die een blijvende herinnering zullen zijn aan de speciale dag van mijn vrienden?

Zeker, denk bijvoorbeeld aan gepersonaliseerde cadeautjes zoals een gegraveerd fotoalbum of een gegraveerde glazen met hun namen. Een gedenkboek waar gasten hun wensen kunnen schrijven of een sterrenkaart die de stand van de sterren op hun trouwdag weergeeft zijn ook mooie opties voor een blijvende herinnering aan hun speciale dag.